Dødsannonce til aviser og medier

Få hjælp til udarbejdelse og indrykning

Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning tilbyder jeg al den praktiske hjælp i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse, som du har behov for. En del af mit arbejde består blandt andet i at indrykke dødsannonce i avisen og i diverse medier, hvorfor jeg naturligvis også gerne er behjælpelige med dette i forbindelse med et dødsfald.

Jeg har lokaler i Søndersø, og her er du er altid velkommen til en indledende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig i forbindelse med det sidste farvel. Jeg som bedemand kommer dog også gerne hjem til dig eller en af de øvrige pårørende, hvis du/I foretrækker det. Det kan for eksempel være i Søndersø, men det kan også både være i Otterup, Bogense og på resten af Nordfyn.

Hvornår indrykker man dødsannoncen?

Det er meget forskelligt, hvornår man indrykker en dødsannonce i avisen. Det kommer helt an på, hvad formålet med annoncen er.

Nogle vælger at bruge en dødsannonce til at meddele offentligheden om dødsfaldet. Andre vælger at bruge dødsannoncen som en slags invitation til offentligheden om deltagelse i bisættelsen eller begravelsen af den afdøde.

Der er også nogle, der vælger at indrykke dødsannoncen, efter den endelige afsked er taget med den afdøde. I så fald bruges annoncen som regel som en information om vedkommendes bortgang og eventuelt for at takke for opmærksomheden omkring afskeden. 

Hvad koster en dødsannonce i avisen?

Hvor meget det koster at indrykke en dødsannonce i avisen afhænger blandt andet af, hvilken avis der er tale om. Vælger man en lokal avis, koster annoncen som regel under 2.000 kr. Vælges der en landsdækkende avis, skal man som udgangspunkt forvente en højere pris – typisk omkring 3.000 – 5.000 kr.

Bemærk, at disse priser primært gør sig gældende for standardannoncer. Der er også forskel på, om annoncen skal i avisen på en hverdag eller i løbet af weekenden.

Kontakt mig og få hjælp til indrykningen

Jeg står gerne til rådighed for dig, så du kan være sikker på, at dødsannoncen bliver nedfældet og udgivet efter lige netop dine og de øvrige pårørendes ønsker. Du skal bare kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning