​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Min sidste vilje – skriv dine ønsker ned

”Min sidste vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad man skriver sine ønsker i forbindelse med sin bisættelse eller begravelse. 

Du har mulighed for at hente ”Min sidste vilje” hos vores bedemand i Søndersø nær Odense, Bogense, Vissenbjerg og Otterup på Nordfyn. Vi kan også hjælpe med registrering af ”Min sidste vilje”.

Lad dine efterladte kende dine ønsker

Det er ofte rart for de efterladte at kende til dine ønsker, så de ikke selv skal tage beslutningen om hvordan bisættelsen eller begravelsen skal foregå.

Man skal, hvis det er muligt, kontrollere om afdøde har nedfældet særlige ønsker vedr. sin død og bisættelse/begravelse i et dokument.

I ”Min sidste vilje” har afdøde skrevet sine ønsker til:

  • Blomster
  • Salmer og sange
  • Gravsten
  • Hvem, der skal bære kisten
  • Hvor højtideligheden skal foregå
  • Hvor kisten eller urnen skal nedsættes

Det kan være en stor fordel at vide om afdøde har taget stilling til, hvor bisættelsen (kremeringen) eller begravelsen skal finde sted, og om der er valgt et sted hvor urnen eller kisten ønskes nedsat i jorden i forbindelse med den forudgående handling (kirkelig eller anden).

Afdøde har evt. nedskrevet ønske om obduktion, donation af legemet til medicinsk forskning, eller at der er blevet lavet et testamente.

Udover at have skrevet ”Min sidste vilje” kan afdøde have lavet en opsparing ved Elysium til bisættelsen eller begravelsen, så de efterladte ikke skal tænke på de udgifter der måtte være i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. 

​Du kan også kontakte vores begravelsesforretning og høre mere om, hvordan du får en begravelsesopsparing, som kan være en begravelseshjælp for dine efterladte.

Kontakt os og hør mere om ”Min sidste vilje”

Vil du gerne udfylde ”Min sidste vilje” eller vil du have hjælp fra vores bedemand til at efterkomme ønsker i din efterladtes ”Min sidste vilje”? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 64 89 22 20 eller e-mail info@carljensenbegravelse.dk

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 3 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen