​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Min sidste vilje

”Min sidste vilje” giver mulighed for at udforme en skriftlig erklæring, som fortæller, hvad man ønsker i forbindelse med sin bisættelse eller begravelse.

Det er ofte rart for de efterladte at kende til disse ønsker, så man ikke selv skal tage beslutningen om hvordan bisættelsen eller begravelsen skal foregå.

Man skal, hvis det er muligt, kontrollere om afdøde har nedfældet særlige ønsker vedr. sin død og bisættelse/begravelse.

Måske har afdøde skrevet ønske om blomster, sten, eller salmer, hvem der skal bære kisten og om højtideligheden skal foregå et helt andet sted, end i kirken.​

Det kan være en stor fordel at vide om afdøde har taget stilling til, hvor bisættelsen (kremeringen) eller begravelsen skal finde sted, og om der er valgt et sted hvor urnen eller kisten ønskes nedsat i jorden i forbindelse med den forudgående handling (kirkelig eller anden).

Afdøde har evt. nedskrevet ønske om obduktion, donation af legemet til medicinsk forskning, eller at der er blevet lavet et testamente.

Afdøde kan have lavet en opsparing ved Elysium til bisættelsen eller begravelsen, så de efterladte ikke skal tænke på de udgifter der måtte være i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.​

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 2 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen