Kister til bisættelser og begravelser

Vælg mellem mange forskellige kister fra Tommerup Heilskov

I forbindelse med den sidste afsked skal man bruge en kiste. Det gælder, uanset om den afdøde skal bisættes eller begraves. Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning forhandler jeg et bredt udvalg af kister i mange forskellige farver og designs, så du har mulighed for at vælge den helt rigtige enten til din egen afsked eller til afskeden med en nærtstående.

Alle mine kister er fra Tommerup Heilskov, og de bliver leveret polstret med pude.

Du er velkommen til at besøge min begravelsesforretning i Søndersø, hvis du ønsker at se nærmere på mit udvalg, men jeg kommer også gerne hjem til dig i for eksempel Otterup, Bogense eller et andet sted på Nordfyn.

Hvilken kiste skal man vælge?

Som nævnt skal man bruge en kiste til både begravelse og bisættelse. En begravelseskiste er den, man vælger, når den afdøde skal begraves på traditionel vis. Her er der mange forskellige muligheder for at vælge lige netop den kiste til begravelse, som man ønsker både i forhold til farvevalg og design.

Til en bisættelse ligger den afdøde i en kiste under ceremonien i kirken. Denne kiste er den samme, som der bliver brugt til kremeringen, og det er derfor en såkaldt kremeringskiste. Mange vælger blot en traditionel hvid kiste til dette formål.

Jeg hjælper gerne med rådgivning og vejledning omkring valg af kiste, ligesom jeg også gerne hjælper med alle de andre praktiske opgaver, der er i forbindelse med den sidste afsked. 

Hvad koster en kiste?

Hvor meget en kiste koster afhænger typisk af de individuelle personlige valg, og om der vælges en kremeringskiste eller en gravkiste. Til kremering koster mine hvide kister typisk omkring 6.000 kr.

Mine kister til begravelse er lidt dyrere og har en pris på mellem 6.995 kr. og 7.295 kr. En hvid kiste i overstørrelse koster 7.800 kr.

Vælger du en ubehandlet kiste, koster den dog kun 4.795 kr.

Øvrige omkostninger i forbindelse med valg af kiste

For levering af kiste og ilægning af afdøde ligger prisen på 995 kr.

Rustvognskørsel koster 995 kr. for kørsel i mellem 0 og 15 km. Hertil kommer der ekstragebyr.

Derudover kommer der også udgifter i forbindelse med valg af gravsten. 

Du kan finde yderligere informationer om mine priser her

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning