Urnegravsted til nedsættelse af urnen

Det sidste hvilested efter kremeringen

Et urnegravsted er et særligt gravsted til urner. Det vil med andre ord sige, at det er her, man typisk bliver begravet efter en bisættelse, medmindre man ønsker at få spredt sin aske over åbent hav.

Hos Carl Jensen Begravelsesforretning hjælper vi dig gerne med at gennemgå de forskellige muligheder med dig, uanset om du ønsker et urnegravsted eller en anden form for gravsted.

Vi er en lokal begravelsesforretning i Søndersø, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en samtale. Vi kommer også gerne hjem til dig, uanset om det er i Søndersø, Bogense, Otterup eller et helt fjerde sted på Nordfyn.

Der findes forskellige typer urnegravsteder

Et urnegravsted er ikke bare et urnegravsted. Der findes forskellige steder, hvor man kan få nedsat sin urne. Det kan for eksempel være på et traditionelt urnegravsted, der består af et afgrænset areal på samme måde som et kistegravsted. Typisk vil der være en lille hæk eller sten imellem gravstederne, der fungerer som adskillelse. Her er der typisk også mulighed for at få sat en gravsten.

Man kan også vælge at få nedsat sin urne i en ukendt fællesgrav, hvis man foretrækker det. Her vil der dog af gode grunde ikke være mulighed for at få en gravsten. 

Hvad koster det at forlænge et urnegravsted?

Hvor meget det koster at forlænge et urnegravsted varierer blandt andet alt afhængigt af, om man vælger et kendt urnegravsted eller et ukendt. Derudover afhænger prisen også af, om der er inkluderet en såkaldt renholdelsesaftale på gravstedet.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring valg af urnegravsted, priser eller lignende, eller hvis du har brug for yderligere information om, hvilke muligheder der er at vælge imellem og til hvilken pris. Vi er gerne behjælpelige!

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning