Kistepynt med et væld af muligheder

Blomsterdekorationer til kisten

I forbindelse med begravelser og bisættelser i Danmark er der tradition for kistepynt. Det er som regel i form af blomsterdekorationer, der bliver lagt oven på kisten, som den afdøde ligger i under ceremonien i kirken.

Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til kistepynt, og hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning står jeg altid klar til at hjælpe med, at du og de øvrige efterladte får arrangeret en mindehøjtidelighed, der sikrer en smuk og værdig afsked med den afdøde.

Lokalt kistepynt fra Søndersø

Jeg holder selv til i Søndersø, og jeg har igennem mange år arrangeret både bisættelser og begravelser i både lokalområdet, Bogense, Otterup og omegn samt blandt andet på det øvrige Nordfyn.

Jeg har igennem de sidste mange år benyttet mig af Forglemmigej v/ Jette Egelund i Søndersø, som har leveret kistepynt til de mindehøjtideligheder, som jeg har arrangeret. Dette har altid været med stor tilfredshed.

Vælg mellem mange forskellige blomsterdekorationer

Når det kommer til kistepynt, er der mange forskellige valgmuligheder, hvilket giver unikke muligheder for at personliggøre kisten og afskeden med den afdøde. Af kistepynt kan blandt andet nævnes:

  • ​Bårebuketter
  • ​Kranse
  • ​Hjerteformede blomsterdekorationer.

Hertil kan der vælges mellem mange forskellige typer af blomster, farver og sammensætninger, så du kan få skræddersyet lige netop den dekoration, som du ønsker, og som ikke mindst vil hylde den afdøde. 

Kontakt os og hør mere eller se nærmere på udvalget

Hvis du har brug for at høre mere om mulighederne for at vælge det helt rigtige kistepynt til den kommende mindehøjtidelighed, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker du at se nærmere på det store udvalg af kistepynt, som Jette tilbyder, kan du blandt andet klikke her.

Husk, at du også altid har mulighed for at få sammensat en helt personlig buket til kisten. Det kan for eksempel være med den afdødes yndlingsblomster eller med blomster i den afdødes yndlingsfarve.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning