Hjælp ved dødsfald tilbydes

Jeg sørger for al praktisk hjælp ved dødsfald

Når der sker et dødsfald i den nærmeste familie eller blandt andre nære relationer, opstår der en sorg og et tomrum, der kan være svær at være i. Det gælder, uanset hvad der er årsag til dødsfaldet. Samtidig med at sorgen skal håndteres og bearbejdes, er der en masse praktiske overvejelser, valg og gøremål, som man skal tage stilling til og stå for.

Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning hjælper jeg dig gerne med alt det praktiske i forbindelse med dødsfaldet, så du ikke behøver at stå for det selv. Jeg tilbyder min hjælp ved dødsfald i blandt andet både Søndersø, Bogense, Otterup og omegn samt på resten af Nordfyn.

Eksempler på hvordan jeg kan hjælpe

Min hjælp ved dødsfald kan blandt andet omfatte formidlingen af kontakten til den valgte præst, kirkegård og kirkegårdskontoret, og jeg sørger for, at selve højtideligeligheden bliver planlagt uden problemer.

Jeg støtter dig og de øvrige pårørende efter dødsfaldet, og jeg hjælper med at udfylde alle de nødvendige papirer. Jeg søger blandt andet om eventuel begravelseshjælp samt kontakt til sygesikring ”danmark”, hvis der skal søges om tilskud til begravelsen herigennem.

Jeg hjælper også med at udarbejde en dødsannonce til avisen samt bistår med rådgivning og vejledning omkring valg af kiste, urne, gravsted og så videre. 

Huskeliste i forbindelse med et dødsfald

Der er ikke kun mange praktiske opgaver i forbindelse med arrangeringen af den sidste afsked, når der sker et dødsfald. Der er også mange andre praktiske opgaver for de efterladte. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Afmelding af abonnementer
  • ​Opsigelse af lejeaftaler
  • ​Afmelding af forsikringer
  • ​Afmelding af licens
  • ​Udmeldelse af foreninger
  • ​Omregistrering af køretøjer.

Alt dette kan jeg også være behjælpelige med, hvis du ønsker det.

Kontakt mig og få den rette hjælp

Det er vigtigt, at du får den rette hjælp ved dødsfald. Derfor er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan aftale et møde enten hjemme hos dig eller i mine lokaler i Søndersø. Her kan vi blandt andet drøfte, hvor mange og hvilke af de praktiske opgaver som jeg skal varetage for dig.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning