Kremering af den afdøde

Når den afdøde skal bisættes

I forbindelse med et dødsfald skal de efterladte tage stilling til, hvorvidt den afdøde skal begraves eller bisættes, hvis den afdøde ikke selv har givet udtryk om dette – for eksempel nedskrevet det i Min sidste vilje.

I forbindelse med en bisættelse sker der altid en kremering af den afdøde. Derfor er det som regel også noget, som de fleste selv har en holdning til. Faktisk vælger langt de fleste danskere, over 80 %, at blive kremeret for efterfølgende at blive bisat.

Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning hjælper jeg gerne til med alt det praktiske samt giver svar på dine eventuelle spørgsmål omkring kremering. Vi holder selv til i Søndersø, hvorfor vi ofte hjælper pårørende i lokalområdet, men også blandt andet både Bogense, Otterup og på resten af Nordfyn.

Fra krematorium til grav

Ved en kremering brænder man liget af den afdøde. Dette sker altid som regel, når selve begravelsesceremonien har fundet sted, og den foregår typisk på samme måde, uanset om der er tale om en bisættelse eller en begravelse.

Kremering skal altid finde sted på et krematorium. Efter kremeringen kan de pårørende nedsætte asken i et såkaldt urnegravsted, på de ukendtes grav, eller asken kan spredes ud over havet, hvis den afdøde har haft et særligt ønske om dette.

Hvad koster en kremering?

En kremering og bisættelse er som udgangspunkt billigere for de pårørende end en traditionel kistebegravelse, fordi man kun skal betale for en fredning til et urnegravsted i 10 år modsat 20, 25 eller 30 år for et kistegravsted.

Hvor meget selve kremeringen koster afhænger af, hvilken kommune den afdøde boede i, og hvilket krematorium der skal stå for det. I gennemsnit koster en kremering dog omkring 3.500 kr.

Øvrige udgifter i forbindelse med kremeringen

Ud over selve kremeringen kommer der udgifter til valg af urne og kiste. Jeg forhandler flere forskellige urner og kister til kremering til rimelige priser. Hvis du ønsker en pris, kan du finde mere information her eller kontakte mig.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning