Dødsfald

Når et dødsfald indtræffer, opstår der et tomrum og sorg, som er svær at begribe uanset dødsfaldets årsag. Som din bedemand, sørger Carl Jensen Begravelsesforretning for, at al formidling af kontakt til valgte præst, kirkegård og kirkegårdskontor sker problemfrit, når højtideligheden skal fastlægges.

Vi hjælper ved dødsfald

Vi hjælper og støtter dig og familien efter det sørgelige dødsfald. Vi hjælper med at færdiggøre alle nødvendige papirer, så du ikke står alene med det store arbejde midt i sorgen. Vi sørger for, at der efter dødsfald søges om eventuel begravelseshjælp, at fagforeningen bliver kontaktet samt sygesikring Danmark, hvis tilskud til begravelsen ønskes.

Vi hjælper også med at udforme en dødsannonce til avisen og indrykker denne i de relevante medier.

Beslutningerne efter dødsfald

Når der er indtruffet et dødsfald, er der en række ting at tage stilling til som nærmeste pårørende. Det er eksempelvis valg af kiste og evt. urne, bestilling af pynt til kisten, valg og bestilling at gravsten, valg af salmer, der skal synges og kontakt til graver, når et gravsted skal vælges.

Foruden de nogenlunde åbenlyse valg, der skal træffes efter dødsfald, er der også en række mindre åbenlyse ting, du som pårørende skal huske. Gældende abonnementer, telefon og lejeaftaler skal opsiges, samt afmelding af licens, forsikringer og udmeldelse af foreninger foruden omregistrering af køretøjer.

Lokal i Odense, Fyn

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du og dine kære står overfor et tragisk dødsfald hos dine nærmeste. Du finder os på Vesterled 5, i Søndersø.

​Carl Jensen er gået på pension ved årsskiftet 2017

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning