​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Dødsfald

Når et dødsfald indtræffer, opstår der et tomrum og sorg, som er svær at begribe uanset dødsfaldets årsag. Som din bedemand, sørger Carl Jensen Begravelsesforretning for, at al formidling af kontakt til valgte præst, kirkegård og kirkegårdskontor sker problemfrit, når højtideligheden skal fastlægges.

Vi hjælper ved dødsfald

Vi hjælper og støtter dig og familien efter det sørgelige dødsfald. Vi hjælper med at færdiggøre alle nødvendige papirer, så du ikke står alene med det store arbejde midt i sorgen. Vi sørger for, at der efter dødsfald søges om eventuel begravelseshjælp, at fagforeningen bliver kontaktet samt sygesikring Danmark, hvis tilskud til begravelsen ønskes.

Vi hjælper også med at udforme en dødsannonce til avisen og indrykker denne i de relevante medier.

Beslutningerne efter dødsfald

Når der er indtruffet et dødsfald, er der en række ting at tage stilling til som nærmeste pårørende. Det er eksempelvis valg af kiste og evt. urne, bestilling af pynt til kisten, valg og bestilling at gravsten, valg af salmer, der skal synges og kontakt til graver, når et gravsted skal vælges. Foruden de nogenlunde åbenlyse valg, der skal træffes efter dødsfald, er der også en række mindre åbenlyse ting, du som pårørende skal huske. Gældende abonnementer, telefon og lejeaftaler skal opsiges, samt afmelding af licens, forsikringer og udmeldelse af foreninger foruden omregistrering af køretøjer.

Lokal i Odense, Fyn

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du og dine kære står overfor et tragisk dødsfald hos dine nærmeste. Du finder os i på Smedebakken 8 i Næsby, Odense N

​Carl Jensen er gået på pension ved årsskiftet 2017

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 2 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen