Urner til bisættelser

Urnen er produceret i 100 % nedbrydeligt materiale. Memory natur urnen er fremstillet efter anvisninger fra Danske Krematoriers Landsforening.​

Vælg mellem mange smukke urner

Urner kommer i dag i mange forskellige farver og designs. Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning forhandler jeg et bredt udvalg af smukke urner fra Tommerup Heilskov, så du har mulighed for at vælge lige netop den, der falder i din smag.

Mit sortiment af urner dækker over mange forskellige farver og designs, og derudover er der også mulighed for at få designet en urne efter eget ønske.

Min begravelsesforretning ligger i Søndersø, hvor du altid er velkommen til at kigge ind forbi, men vi kommer også gerne hjem til dig i for eksempel Otterup, Bogense eller et andet sted på Nordfyn.

Nedbrydelige urner der forgår

Iblandt vores sortiment af urner finder du nedbrydelige urner som for eksempel Memory Nature og BeyondLife. Memory Nature er produceret i et 100 % nedbrydeligt materiale efter anvisninger fra Danske Krematoriers Landsforening.

Urnen fra BeyondLife er også 100 % bionedbrydelig. Til urnen er der fastgjort et lille blad med frø i, som bliver til et træ og fine blomster til evigt minde om den afdøde. 

Salg af kremeringskister tilbyder naturligvis ikke kun salg af urner. Vi forhandler også kister, for skal den afdøde bisættes, skal vedkommende kremeres i en kiste. Du kan finde mere information om vores udvalg af kister ved at klikke her.

Hvad koster en urne?

Hvor meget det koster at købe en urne afhænger af, hvilken model du vælger. Mine Memory Nature urner i en ensfarvet farve koster 850 kr., mens mine tube urner med blandt andet havmotiv koster 795 kr. Derudover er der som nævnt også mulighed for at få designet en urne efter eget ønske, og her aftales der pris individuelt.

Du kan finde flere informationer om mine priser her (LINK: https://carljensenbegravelse.dk/priser.aspx), hvor du også kan finde priser på mine kister. Husk i øvrigt, at der derudover også vil komme ekstra omkostninger i form af transport af urne og blomster, ilægning i kiste, rustvognskørsel, gravsten og lignende. 

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning