Smuk ceremoni ved bisættelse

Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning får du en smuk ceremoni ved en bisættelse af afdøde. Hele processen ved en bisættelse eller begra​velse gør jeg så let som muligt for dig og din familie, så alt I skal tænke på er hinanden i den svære tid. 

En bisættelse foregår ved en traditionel højtidelighed med de nærmeste pårørende til afdøde, men jeg lytter gerne, hvis I har nogle særlige ønsker til den forestående bisættelse.

Jeg har begravelsesforretning i Søndersø og har blandt andet kunder fra Odense, Otterup, Bogense, Vissenbjerg og resten af Nordfyn.

En mindeværdig bisættelse i trygge omgivelser

Jeg sætter en ære i at levere en bisættelse, som I kan huske tilbage på med kærlige tanker. I samarbejde med dig sørger jeg for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Der er mange beslutninger, der skal tages og opgaver, der skal løftes for at afvikle en flot ceremoni for alle fremmødte.

En mindeværdig bisættelse kræver respekt og forståelighed samt omsorg og støtte fra din bedemand. Du kan du regne med, at jeg kommer i god tid, så der kan falde ro og tryghed over begivenheden.

Bestil blomster og bånd

Skal bisættelsen være ekstra smuk, kan du gennem mig bestille blomster. Jeg bruger Forglemmigej v/ Jette Egelund i Søndersø på Fyn, når jeg bestiller blomster til begravelse og bisættelse, og udvalget er stort og smukt.  ​

Desuden kan afdøde efter eget og familiens valg blive iklædt sit eget pæne tøj, hvilket jeg gerne sørger for inden ilægning i kisten.

Hvad koster en bisættelse?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal hjælpe dig gennem den svære tid. Jeg kan kontaktes på telefon 64 89 22 20 - 28 18 81 14 eller på e-mail info@carljensenbegravelse.dk.

Du kan finde priser på alt fra kiste til rustvognskørsel her.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning