Smuk ceremoni ved bisættelse

Hos Carl Jensen Begravelsesforretning får du en smuk ceremoni ved en bisættelse af afdøde. Hele processen ved en bisættelse eller begra​velse gør vi så let som muligt for dig og din familie, så alt I skal tænke på er hinanden i den svære tid. 

En bisættelse foregår ved en traditionel højtidelighed med de nærmeste pårørende til afdøde, men vi lytter gerne, hvis I har nogle særlige ønsker til den forestående bisættelse.

Vi har begravelsesforretning i Søndersø og har blandt andet kunder fra Odense, Otterup, Bogense, Vissenbjerg og resten af Nordfyn.

En mindeværdig bisættelse i trygge omgivelser

Vi sætter en ære i at levere en bisættelse, som I kan huske tilbage på med kærlige tanker. I samarbejde med dig sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Der er mange beslutninger, der skal tages og opgaver, der skal løftes for at afvikle en flot ceremoni for alle fremmødte.

En mindeværdig bisættelse kræver respekt og forståelighed samt omsorg og støtte fra din bedemand. Du kan du regne med, at vi kommer i god tid, så der kan falde ro og tryghed over begivenheden.

Bestil blomster og bånd

Skal bisættelsen være ekstra smuk, kan du gennem os bestille blomster. Vi bruger Forglemmigej v/ Jette Egelund i Søndersø på Fyn, når vi bestiller blomster til begravelse og bisættelse, og udvalget er stort og smukt.  ​

Desuden kan afdøde efter eget og familiens valg blive iklædt sit eget pæne tøj, hvilket vi gerne sørger for inden ilægning i kisten.

Hvad koster en bisættelse?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig gennem den svære tid. Vi kan kontaktes på telefon 64 89 22 20 eller på e-mail info@carljensenbegravelse.dk.

Du kan finde priser på alt fra kiste til rustvognskørsel her.

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning