​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Smuk ceremoni ved bisættelse

Hos Carl Jensen Begravelsesforretning får du en smuk ceremoni ved en bisættelse af afdøde. Hele processen ved en bisættelse eller begra​velse gør vi så let som muligt for dig og din familie, så alt I skal tænke på er hinanden i den svære tid. 

En bisættelse foregår ved en traditionel højtidelighed med de nærmeste pårørende til afdøde, men vi lytter gerne, hvis I har nogle særlige ønsker til den forestående bisættelse.

Vi har begravelsesforretning i Søndersø og har blandt andet kunder fra Odense, Otterup, Bogense, Vissenbjerg og resten af Nordfyn.

En mindeværdig bisættelse i trygge omgivelser

Vi sætter en ære i at levere en bisættelse, som I kan huske tilbage på med kærlige tanker. I samarbejde med dig sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Der er mange beslutninger, der skal tages og opgaver, der skal løftes for at afvikle en flot ceremoni for alle fremmødte.

En mindeværdig bisættelse kræver respekt og forståelighed samt omsorg og støtte fra din bedemand. Du kan du regne med, at vi kommer i god tid, så der kan falde ro og tryghed over begivenheden.

Bestil blomster og bånd

Skal bisættelsen være ekstra smuk, kan du gennem os bestille blomster. Vi bruger Forglemmigej v/ Jette Egelund i Søndersø på Fyn, når vi bestiller blomster til begravelse og bisættelse, og udvalget er stort og smukt. 

​Desuden kan afdøde efter eget og familiens valg blive iklædt sit eget pæne tøj, hvilket vi gerne sørger for inden ilægning i kisten.


Hvad koster en bisættelse?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig gennem den svære tid. Vi kan kontaktes på telefon 64 89 22 20 eller på e-mail info@carljensenbegravelse.dk.

Du kan finde priser på alt fra kiste til rustvognskørsel her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 3 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen