Kister til kremering forhandles

Vælg den rette kremeringskiste

Hvis den afdøde skal bisættes, skal vedkommende først kremeres. Dette sker i en særlig kiste til kremering, som den afdøde typisk også vil ligge i under ceremonien i kirken. Hos MindeHøi - Carl Jensen Begravelsesforretning forhandler jeg et bredt udvalg af kister til kremering fra Tommerup Heilskov, så du har mulighed for at vælge den ønskede kiste.

Jeg holder til i Søndersø, og jeg hjælper derfor ofte til i forbindelse med bisættelser i vores eget lokalområde, men også blandt andet i både Bogense, Otterup og på det øvrige Nordfyn.

Det skal du vide om mine kremeringskister

Vores kister til kremering kommer fra Tommerup Heilskov. De bliver leveret polstret og med en pude. 

De fleste vælger en traditionel hvid og enkel kiste til kremering, men det står dig selvfølgelig helt frit for, hvilken kiste du vælger. Du kan for eksempel også vælge en ubehandlet kiste.

Hvad koster vores kister til kremering?

Mine priser på kister til kremering afhænger af, hvilken kiste du vælger. Vores kister til kremering adskiller sig typisk fra en traditionel begravelseskiste ved at være billigere, netop fordi de skal brændes.

Ønsker du en hvid kiste, kan denne købes til en pris på henholdsvis 5.995 kr. og 6.195 kr. En ubehandlet kiste koster derimod kun 4.795 kr.

Herudover kommer der honorar for levering af kiste samt ilægning af afdøde, tøj, pude og dyne sæt, kørsel m.m. Husk i øvrigt, at der også skal købes en urne til asken. Jeg fører ligeledes et bredt udvalg af urner, som du kan læse mere om her (LINK til side om ”urner”).

Du kan finde yderligere information om mine priser ved at klikke her.

Kontakt mig og få hjælp til valg af kiste

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilken kiste til kremering du skal vælge, eller hvis du har brug for hjælp til de praktiske opgaver i forbindelse med bisættelsen. Jeg står gerne for det hele, men jeg kan også blot hjælpe dig med de opgaver, som du ikke selv kan overskue. Det er helt op til dig.

Kontakt mig og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge min mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Jeg sørger for alt til begravelsen

Jeg sørger for alt til begravelsen Jeg sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer jeg kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan jeg ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Jeg lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om mine priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om mine priser på kister, honorar m.m. her.​

Jeg er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle mine anmeldelser på Facebook

Skriv en anmeldelse på Google

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning