​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Gravsten | Odense og resten af Fyn

Valget af gravsten er endnu et af de svære valg, du som pårørende skal tage i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hos Carl Jensen Begravelsesforretning vejleder vi dig i det svære valg til at finde frem til den rigtige beslutning.

En gravsten er et minde

En gravsten er ikke bare en gravsten. Det er et håndgribeligt minde om en vigtig person i dit liv, der nu er gået bort. Du kan se vores udvalg af de mange smukke, naturlige gravstene hos Danske Stenhuggerier i Odense eller ved vores kontor i Næsby.

Det kan være svært at finde den helt rigtige gravsten, og du er velkommen til at tage os med på råd, når beslutningen skal tages. Vi vejleder gerne, så i finder en sten i kan være glad for i mange år.

Gravstenen er unik

Der findes ingen gravsten, der er ens, naturligt nok, men ud over navn og dato kan en gravsten rumme så meget personlighed, at den passer helt specielt til afdøde. Det kan være farven og materialet, der er noget særligt. Det kan være en særlig inskription i stenen, en dekoration eller et symbol, som karakteriserer afdødes personlighed. Uanset dine ønsker, kan du hos os få et unikt minde og en værdig afsked med en flot gravsten til afdødes gravsted.

 Vi har gennem årene hjulpet mange kunder, med at finde en flot gravsten til deres kære. Vi har kunder fra hele Fyn og har kontor i Odense N.


Se vores udvalg »

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 2 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen