Gravsten | Odense og resten af Fyn

Valget af gravsten er endnu et af de svære valg, du som pårørende skal tage i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hos Carl Jensen Begravelsesforretning vejleder vi dig i det svære valg til at finde frem til den rigtige beslutning.

En gravsten er et minde

En gravsten er ikke bare en gravsten. Det er et håndgribeligt minde om en vigtig person i dit liv, der nu er gået bort. Du kan se vores udvalg af de mange smukke, naturlige gravstene hos Danske Stenhuggerier i Odense eller ved vores kontor i Næsby. 

Vi har udstilling af gravstene på adressen Vesterled 5, 5471 Søndersø.

Det kan være svært at finde den helt rigtige gravsten, og du er velkommen til at tage os med på råd, når beslutningen skal tages. Vi vejleder gerne, så i finder en sten i kan være glad for i mange år.

Gravstenen er unik

Der findes ingen gravsten, der er ens, naturligt nok, men ud over navn og dato kan en gravsten rumme så meget personlighed, at den passer helt specielt til afdøde. Det kan være farven og materialet, der er noget særligt. Det kan være en særlig inskription i stenen, en dekoration eller et symbol, som karakteriserer afdødes personlighed. Uanset dine ønsker, kan du hos os få et unikt minde og en værdig afsked med en flot gravsten til afdødes gravsted.

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder, med at finde en flot gravsten til deres kære. Vi har kunder fra hele Fyn og har kontor i Odense N.


Se vores udvalg her.

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning