​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Vi har været i branchen siden 1997

Carl Jensen, der er stifter af Carl Jensen Begravelsesforretning, har mange års erfaring i bedemandsbranchen. Siden 1997 har han arbejdet som bedemand, hvor han også blev uddannet bedemand hos brancheforeningen Danske Bedemænd. 

Hanne Høi Pedersen, er datter af Carl Jensen og har fra årsskiftet 2017 overtaget Carl Jensen Begravelsesforretning. Hanne Høi er også uddannet bedemand og har gennem mange år arbejdet med ældre og har stor erfaring i pleje af døende mennesker.

​​

Vores bedemand giver dig omsorg og støtte i den svære tid

Som bedemand er det at skabe tryghed og overblik hos de pårørende den fornemmeste opgave. Omsorg og støtte er en naturlig del af jobbet, og disse værdier værner Carl Jensen Begravelsesforretning om.

Hanne har gennem hendes mange års erfaring en naturlig tilgang til livet og døden, og kan som bedemand hjælpe pårørende med at skabe overblik og tryghed over de mange udfordringer og beslutninger, der er i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

Foruden de gængse bedemandsopgaver, den fynske begravelsesforretning har, op til en forestående begravelse eller bisættelse, underviser Carl Jensen Begravelsesforretning også unge konfirmander i samarbejde med sognets præster.

​​

Her får konfirmanderne et indblik i, hvad en bedemand laver, hvad det vil sige at holde en begravelse eller bisættelse, og hvad der sker, når et menneske dør. 

Jobbet som bedemand er alsidigt, og alle opgaver klares med et højt serviceniveau, hvor du / familien er i centrum.​

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 2 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen