Vi har været i branchen siden 1997

Carl Jensen, der er stifter af Carl Jensen Begravelsesforretning, har mange års erfaring i bedemandsbranchen. Siden 1997 har han arbejdet som bedemand, hvor han også blev uddannet bedemand hos brancheforeningen Danske Bedemænd. 

Hanne Høi Pedersen, er datter af Carl Jensen og har fra årsskiftet 2017 overtaget Carl Jensen Begravelsesforretning. Hanne Høi er også uddannet bedemand og har gennem mange år arbejdet med ældre og har stor erfaring i pleje af døende mennesker.

​​

Vores bedemand giver dig omsorg og støtte
​i den svære tid

Som bedemand er det at skabe tryghed og overblik hos de pårørende den fornemmeste opgave. Omsorg og støtte er en naturlig del af jobbet, og disse værdier værner Carl Jensen Begravelsesforretning om.

Hanne har gennem hendes mange års erfaring en naturlig tilgang til livet og døden, og kan som bedemand hjælpe pårørende med at skabe overblik og tryghed over de mange udfordringer og beslutninger, der er i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

Foruden de gængse bedemandsopgaver, den fynske begravelsesforretning har, op til en forestående begravelse eller bisættelse, underviser Carl Jensen Begravelsesforretning også unge konfirmander i samarbejde med sognets præster.

​​

Her får konfirmanderne et indblik i, hvad en bedemand laver, hvad det vil sige at holde en begravelse eller bisættelse, og hvad der sker, når et menneske dør.

Jobbet som bedemand er alsidigt, og alle opgaver klares med et højt serviceniveau, hvor du / familien er i centrum.​​

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning