Om Carl Jensen​

​Jeg hedder Carl Jensen og min jobmæssige baggrund tog sin begyndelse i tressene, hvor jeg allerede dengang stiftede bekendtskab med bedemandsbranchen, som snedkerlaget førte med sig om end i en meget forenklet form i forhold til det nutidige billede.

Det er dog fortrinsvis det håndsværkmæssige der har betegnet mit aktiv igennem årene frem til 1997, hvor jeg op startede Carl Jensen Begravelsesforretning med hjemsted i Søndersø. Det har været drevet som en 1-mands forretning, hvor jeg kort efter starten tog bedemandsuddannelsen gennem landsforeningen: Danske bedemænd.

Årene fra 1997 har derfor givet mig erfaring både på det teoretiske - og det praktiske plan, ikke mindst med hensyn til de forskellige ønsker, der helt naturligt fremsættes fra de pårørendes side.

​I alle de mange år fra starten af tresserne, har mine fritidsinteresser spændt over forskellige gøremål såsom: Folkedans - udøvende selskabsmusiker - roller ved friluftsspil - sangunderholdning - odd-fellow m.m.

Fra 2010 har vores yngste datter Hanne Høi Pedersen været en aktiv del i forretningen, som nu er udvidet til medejerskab ved omdannelse til et I/S, med henblik på en total overtagelse i en nærliggende fremtid, hvor jeg i et mere begrænset omfang vil tage praktisk del i forretningen.

Jeg, Carl Jensen, er gået på pension ved årsskiftet 2017, og har overdraget firmaet til min datter, Hanne Høi Pedersen.

Kontakt os og få hjælp gennem hele forløbet

Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, kan du udfylde vores kontaktformular.

Vi vil derefter tage kontakt til dig inden for 24 timer og bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig videre. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp og rådgivning

Vi sørger for alt til begravelsen

Vi sørger for alt til begravelsen Vi sørger for levering af kiste, at klæde afdøde pænt på og lægge afdøde til rette i kisten. Derudover transporterer vi kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården. Som jeres begravelsesforretning og bedemand på Fyn kan vi ordne både blomster, urner og gravsten for jer.

I begravelsesforretningen kan I se et flot udvalg af natursmukke gravsten. Vi lytter også gerne, hvis I eksempelvis har nogle særlige ønsker til ceremonien.​

Hvad koster en begravelse?

​​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores priser for en begravelse, og hvis du ønsker et skriftligt overslag over alle begravelseskomkostningerne, så har du mulighed for at se mere om vores priser på kister, honorar m.m. her.​

Vi er medlem af brancheforeningen:

db-standardlogo-hvid-png

🟊🟊🟊🟊🟊 5/5 stjerner på Facebook​

Læs alle vores anmeldelser på Facebook

Skriv en anmelde på Google

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@carljensenbegravelse.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

MindeHøi - en del af 

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR​: 38260235

Vesterled 5, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning