​✔ Smukt og værdigt

✔ Hjælp og rådgivning

✔ Ro og tryghed

Jeres fleksible bedemand

Vi går meget op i at bruge vores faglige viden til at rådgive jer.​

​✔ Trygge og rolige omgivelser
​​✔ Personlig begravelse
​​✔ Over 10 års erfaring

Om Carl Jensen​

​Jeg hedder Carl Jensen og min jobmæssige baggrund tog sin begyndelse i tressene, hvor jeg allerede dengang stiftede bekendskab med bedemandsbranchen, som snedkerlaget førte med sig om end i en meget forenklet form i forhold til det nutidige billede.

Det er dog fortrinsvis det håndsværkmæssige der har betegnet mit aktiv igennem årene frem til 1997, hvor jeg op startede Carl Jensen Begravelsesforretning med hjemsted i Søndersø. Det har været drevet som en 1-mands forretning, hvor jeg kort efter starten tog bedemandsuddannelsen gennem landsforeningen: Danske bedemænd.

Årene fra 1997 har derfor givet mig erfaring både på det teoretiske - og det praktiske plan, ikke mindst med hensyn til de forskellige ønsker, der helt naturligt fremsættes fra de pårørendes side.

​I alle de mange år fra starten af tresserne, har mine fritidsinteresser spændt over forskellige gøremål såsom: Folkedans - udøvende selskabsmusiker - roller ved friluftsspil - sangunderholdning - odd-fellow m.m.

Fra 2010 har vores yngste datter Hanne Høi Pedersen været en aktiv del i forretningen, som nu er udvidet til medejerskab ved omdannelse til et I/S, med henblik på en total overtagelse i en nærliggende fremtid, hvor jeg i et mere begrænset omfang vil tage praktisk del i forretningen.

Jeg, Carl Jensen, er gået på pension ved årsskiftet 2017, og har overdraget firmaet til min datter, Hanne Høi Pedersen.

Vi er medlem af brancheforeningen

Firmanavn & CVR​

Carl Jensen Begravelsesforretning

CVR: ​38260235

Find os

Postadr.: Odensevej 56 A, 5471 Søndersø

Kontor: Smedebakken 8, 5270 Odense N

Kontakt os

Vurdering

Vi er vurderet 5 / 5 stjerner på Facebook på baggrund af 2 anmeldelser.

Du kan se vores anmeldelser på Facebook ved at klikke her.

Udtalelse

"Hanne er en fantastisk bedemand. Man føler sig tryg i hendes selvskab og hænder. Der er altid tid og overskud til de pårørende.
Vi som pårørende kan varmt anbefale
Hanne
Carl Jensen Begravelseforretning"

​- Trine Tillisch Jørgensen